Over Knuffeldoekjes.eu

Over knuffeldoekjes.eu

In 2015 is mijn neefje te vroeg geboren. Hij had vanaf die tijd de behoefte om iets in zijn handen te hebben om mee te knuffelen. mijn schoonzus is toen opzoek gegaan naar knuffeldoekjes (tutdoekjes) zodat haar zoontje wat in de handen had om te friemelen. Tot haar verbazing in haar zoektocht naar knuffeldoekjes kwam ze er achter dat het aanbod van tutdoekjes erg schaars is en ook de prijzen erg hoog zijn. Uiteindelijk heeft ze toen aan mij gevraagd of ik er een paar wilde maken voor haar zoontje. Daaruit is het idee ontstaan om samen super leuke knuffeldoekjes te ontwerpen en te maken voor kinderen. Wij zijn hier eerst mee begonnen als hobby en in 2017 zijn wij samen Knuffeldoekjes.eu gestart om professioneel knuffeldoekjes te verkopen.

In onze knuffeldoekjes collectie vind u het grootste aanbod van Nederland! Kunt u niet vinden wat u zoekt kunt u altijd contact opnemen.

Wie ben ik

Ik ben Damaris, heb diverse mode opleidingen gedaan en ben werkzaam  geweest als ontwerpster in een modebedrijf beheer ook nog een andere website Borduur & Opdruk. Dus een creatieve duizendpoot, hou van uitdagingen en denk in oplossingen. kwaliteit en service zijn ook heel belangrijk voor me.

Stof keuze

De veiligheid van uw kind komt bij ons op de eerste plaats! Omdat veel kinderen nog dingen in hun mond stoppen en hun huid nog erg kwetsbaar en gevoelig is voor allergieën werken wij enkel met stoffen die veilig zijn voor uw kinderen. In de selectie van de stoffen die wij gebruiken houden wij hier al rekening mee. De stoffen die wij gebruiken zijn allemaal OEKO TEX en/of GOTS gecertificeerd .