Over Knuffeldoekjes.eu

Over knuffeldoekjes.eu

In 2015 is mijn zoontje te vroeg geboren. Hij had vanaf die tijd de behoefte om iets in zijn handen te hebben om mee te knuffelen. Ik ben toen opzoek gegaan naar knuffeldoekjes (tutdoekjes) zodat mijn zoontje wat in de handen had om te friemelen. Tot mijn verbazing in mijn zoektocht naar knuffeldoekjes kwam ik er achter dat het aanbod van tutdoekjes erg schaars is en ook de prijzen erg hoog zijn. Uiteindelijk heb ik toen aan mijn schoonzus Damaris gevraagd of zij er een paar wilde maken voor mijn zoontje. Daaruit is het idee ontstaan om samen super leuke knuffeldoekjes te ontwerpen en te maken voor kinderen. Wij zijn hier eerst mee begonnen als hobby en in 2017 zijn wij samen Knuffeldoekjes.eu gestart om professioneel knuffeldoekjes te verkopen.

In onze knuffeldoekjes collectie vind u het grootste aanbod van Nederland!

Wie zijn wij

Mijn naam is Tamara ben getrouwd en ben moeder van een prachtige zoon. Ik werk met kinderen als gastouder en heb als hobby’s het in elkaar naaien en haken van allerlei knuffels, dekentjes en kleertjes. Vandaar dat ik het maken van knuffeldoekjes ook erg leuk vind.

Ik ben Damaris, heb diverse mode opleidingen gedaan en ben werkzaam als ontwerpster in een modebedrijf. Dus een creatieve duizendpoot, hou van uitdagingen en denk in oplossingen. kwaliteit en service zijn ook heel belangrijk voor me.

Stof keuze

De veiligheid van uw kind komt bij ons op de eerste plaats! Omdat veel kinderen nog dingen in hun mond stoppen en hun huid nog erg kwetsbaar en gevoelig is voor allergieën werken wij enkel met stoffen die veilig zijn voor uw kinderen. In de selectie van de stoffen die wij gebruiken houden wij hier al rekening mee. De stoffen die wij gebruiken zijn allemaal OEKO TEX en/of GOTS gecertificeerd .