Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag? Kijkt u dan hier eens of uw vraag er tussen staat!

Hieronder staan de meest gestelde vragen over het bestellen, betalen en bezorgen van uw bestelling.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij bestellingen boven de €20,- berekenen wij geen verzendkosten. Daaronder bedragen de verzendkosten:

  • Naar Nederland: €3,95 voor brievenbus post (met track & trace)
  • Naar België: €6,95 voor brievenbus post (zonder track & trace)

Wanneer kunt u uw bestelling in huis verwachten?

Alle artikelen zijn bij ons standaard op voorraad tenzij anders vermeld op de website. Als uw betaling is goedgekeurd, versturen wij uw bestelling (op werkdagen) binnen 48 uur.

Let op: als u kiest voor de optie ‘Vooraf Overmaken’ wordt de bestelling niet direct verzonden. Pas als wij de betaling ontvangen hebben, wordt de bestelling verder verwerkt. Afhankelijk van de verwerkingstijd tussen verschillende banken, kan hier na overmaken een paar dagen overheen gaan.

U wilt bestellen, maar als als u (via iDEAL) betaald staat er dat u betaald aan Mollie.com in plaats van aan Knuffeldoekjes.eu. Is dit juist?

Dat is juist. iDEAL is een service die geleverd word door Mollie.com. Zij controleren voor ons het betalingsverkeer. Zij incasseren dus het bedrag van uw rekening en betalen aan ons.

U heeft een bestelling gedaan en de optie ‘vooraf overmaken’ aangevinkt, hoe nu verder?

Als u in het bestelproces de optie ‘vooruit betalen’ hebt aangevinkt, ontvang u na afronding van uw bestelling automatisch een bevestigings-e-mail van ons. In deze e-mail vind u alle benodigde bankgegevens. Zodra we uw betaling hebben ontvangen, versturen wij uw pakketje direct naar u op.

Kunnen de producten ook afgehaald worden?

Nee, Helaas kunnen de producten alleen opgestuurd worden.

Hoe zit het met garantie?

Ondanks de strenge selectie op kwaliteit is het onvermijdelijk dat er defecten of klachten ontstaan. Daar zijn we ons zeker van bewust. Vandaar dat wij u dan ook (tenzij anders vermeld) volledige garantie bieden op uw aankoop. Zie Garantie.

Kunnen artikelen ook worden geretourneerd?

Ja, bij Knuffeldoekjes.eu is het uiteraard altijd mogelijk om te ruilen of te retourneren. In principe geldt hiervoor een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst bestelling. Voor een goede afhandeling is het belangrijk dat de producten die retour komen correct verpakt worden. Onrespectvol ingepakte retour pakketten worden niet in behandeling genomen. Verpak het product dus altijd in de originele productverpakking en stuur dit vervolgens, samen met het Retour formulier naar ons op.

De volledige retourprocedure en -voorwaarden vind je op deze pagina.

En hoe zit het met de portokosten van een retourzending?

Is een artikel toch niet helemaal wat u ervan verwacht had? U mag het dan altijd terugsturen. Ongebruikt, netjes verpakt en voldoende gefrankeerd. Voor de portokosten van een retourzending ben u als klant zelf verantwoordelijk.

Hebben wij u het verkeerde artikel toegestuurd? Is het artikel niet compleet, beschadigd of defect? Sorry daarvoor! Laat het ons weten, we lossen dit graag voor u op. Wanneer u ervoor kiest om een vervangend artikel te ontvangen, krijg u van ons per e-mail aanvullende retour informatie toegestuurd. In zo’n geval hoeft u de portokosten voor de retourzending niet zelf te betalen.

Let op: op onze kosten retourneren mag alleen met toestemming (per e-mail) van onze Klantenservice. Wordt er iets op onze kosten teruggestuurd, terwijl dit niet vooraf afgesproken is? Dan houden we het retour bedrag van €6,95 in op de ontvangen producten bij de terugbetaling.

De volledige retour procedure en -voorwaarden vind u op deze pagina.

Staat uw vraag er niet tussen?

Stuur hem dan in via het contactformulier. Wij zullen onze uiterste best doen om deze binnen 24 uur te beantwoorden. Of stuur een e-mail naar info@knuffeldoekjes.eu.